5 motive să cumperi mobilă online

Este momentul să începi să cauți mobilă pentru locuința ta și n-ai idee de unde să începi. Cu siguranță cunoști deja câteva magazine de mobilă, însă fie timpul nu-ți permite să cutreieri magazinele ore întregi, fie locuiești într-un oraș mic și ar trebui să te deplasezi zeci de kilometri pentru a vizita magazinele de mobilă. Însă, indiferent de situație, un magazin online îți stă mereu la dispoziție. Este un lucru știut faptul că, în ultimii ani, magazinele online au câștigat tot mai mult teren în fața celor fizice, iar situația nu este diferită în cazul magazinelor online de mobilă. Însă, dacă încă nu ești hotărât să cumperi mobilă online, îți vom oferi cinci motive care te vor convinge.

1. Poți cumpăra mobilă din confortul casei tale

Nici măcar nu trebuie să te deplasezi pentru a cumpăra mobilă online. Poate lucrezi de la 8 la 16 (sau chiar 17), iar să străbați magazinele la finalul programului de muncă iese din discuție. Sau poate nu îți place să petreci mult timp umblând prin magazine, în căutarea mobilei perfecte pentru locuința ta.

Ei bine, magazinele de mobilă online te salvează, indiferent de situație. Tot ce ai nevoie este un dispozitiv (PC, laptop, tabletă sau smartphone) și acces la internet. Accesezi Mobila Studio 10 și cauți mobila de care ai nevoie. Iar acest lucru nu este doar confortabil și relaxant, ci îți oferă șansa de a face oricând măsurătorile necesare, pentru a te asigura că mobila se încadrează în spațiul de care dispui.

Atunci când alegi să cumperi mobilă dintr-un magazin online, poți să alegi mobila oricând. Astfel, poți cumpăra mobila de care ai nevoie chiar și la finalul zilei de muncă, atunci când te relaxezi seara în pat sau în weekend.

2. Când cumperi mobilă online eviți vânzările forțate

Cu siguranță cunoști tipul acela de vânzători care par să te oblige să cumperi un anumit obiect, chiar dacă nu ești 100% hotărât să îl iei. E genul acela care pun presiune asupra ta să cumperi ceea ce îți recomandă. Ei bine, atunci când cumperi mobilă online, nu există riscul de a păți așa ceva. Poți să navighezi pe site cât dorești, să analizezi în liniște fiecare piesă de mobilier care îți atrage atenția, să compari modele și prețuri și să decizi care mobilă o vei cumpăra. Iar ca bonus, dacă ai nevoie de asistență, o vei primi, fără a fi obligat să cumperi ceva ce nu dorești.

3. Economisești bani când cumperi mobilă online

Uneori, magazinele online de mobilă au diverse oferte și promoții. În plus, ai ocazia să găsești diverse piese de mobilier în categoria produselor resigilate, care sunt vândute la un preț mult redus față de cel inițial.

4. Mobila cumpărată îți este livrată la adresă

În cele mai multe cazuri, atunci când cumperi mobilă dintr-un magazin fizic, este necesar să îți asiguri tu transportul la domiciliu sau ți se oferă varianta de transport contra-cost. Ei bine, atunci când cumperi mobilă online, transportul îți este asigurat și, de cele mai multe ori, este gratuit.

Astfel, cumpărând mobila dintr-un magazin online, eviți costurile de transport, dar și costurile pe care le-ar fi presupus deplasarea ta de la un magazin la altul, în căutarea mobilierului dorit.

5. Varietate mare de modele, aranjate în categorii

Magazinele online îți oferă o varietate mare de modele de mobilă. În plus, pe Mobila Studio 10, produsele disponibile sunt aranjate în categorii relevante, pentru a te ajuta să găsești ușor tot ceea ce cauți și ai nevoie.

Tu ai cumpărat până acum mobilă online? Te tentează sau preferi varianta clasică, a magazinelor fizice?

Sursa foto: Pixabay + Mobila Studio 10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0