5 recomandări pentru a mobila un living mic

5 recomandări pentru a mobila un living mic

Dacă ai un living mic, încă te poți bucura de mobila pe care o dorești. În articolul de azi ne-am propus să îți arătăm cum poți mobila un living mic, astfel încât să te bucuri de un spațiu confortabil și primitor.

Spațiile de stocare sunt o prioritate într-un living mic

Dezordinea poate reprezenta o luptă constantă în orice locuință și este mai des întâlnită în living. În acest sens, te pot ajuta piesele de mobilier care permit stocarea diverselor obiecte. Poți conta pe piese precum comoda, rafturile sau etajerele. Aceste piese de mobilier arată bine și îi oferă camerei un plus de funcționalitate, în timp ce te ajută să menții ordinea și să faci loc pentru alte piese de mobilier.

Măsoară totul din timp când cumperi mobilă pentru living

Cum poți să te asiguri că mobilierul se potrivește în livingul tău? Luând toate măsurătorile necesare, desigur! Înainte de a cumpăra mobila pentru un living mic, asigură-te că măsori întreaga încăpere, precum și spațiile în care vrei să amplasezi diverse piese de mobilier. Notează toate măsurătorile pe o hârtie, pentru a le avea la îndemână atunci când cauți mobilă pentru living. Ține cont de aceste măsurători atunci când alegi piesele de mobilier. De asemenea, ia în considerare toate măsurătorile mobilierului. De exemplu, ține cont de faptul că piesele de mobilier extensibile vor ocupa mai mult loc atunci când sunt în uz.

Alege mobilier fără brațe pentru un living mic

Atunci când dispui de un living mic, este necesar să faci anumite compromisuri. De aceea, ai putea opta pentru piese de mobilier fără brațe, pentru a economisi spațiu. Deși canapelele și fotoliile cu brațe sunt mult mai confortabile, acestea ocupă mai mult spațiu. Așadar, optează pentru modele cât mai confortabile, fără brațe.

Alege mobilier la scară mică

Dacă locuiești într-un apartament sau o casă mică, atunci e posibil ca și livingul tău să fie destul de mic, motiv pentru care piesele de mobilier de dimensiuni mari nu vor încăpea aici. În acest caz, optează pentru mobilier de mici dimensiuni, pe care să îl poți încadra ușor în spațiul de care dispui.

Când ai un living mic, folosește-ți creativitatea pentru a-l mobila

Atunci când mobilezi un living mic, este esențial să o faci astfel încât să nu renunți la funcționalitate. Secretul este să îți folosești creativitatea. De exemplu, poți alege un set măsuțe de cafea, pe care le poți amplasa una sub alta când nu ai nevoie de ambele și separa doar atunci când ai nevoie să le folosești pe amândouă, cum ar fi, de exemplu, când ai musafiri.

Concluzie

Atunci când ai un living mic, este esențial să acorzi atenție deosebită pieselor de mobilier pe care le alegi. Urmează recomandările noastre și te vei bucura de un living confortabil, primitor și cu un aspect plăcut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0