5 tendințe pentru masa de dining care nu se demodează

Dacă te gândești să îți reamenajezi diningul, cu siguranță știi că ai multe opțiuni de amenajare la dispoziție. Înainte de a alege masa de dining, este bine să reții faptul că există câteva tendințe de care merită să ții cont, întrucât acestea sunt menite să treacă testul timpului. În acest articol îți prezentăm cinci tendințe pentru masa de dining care nu se demodează.

1. Masa de dining în stil modern de la mijlocul secolului

Mobilierul modern specific pentru mijlocul secolului este în tendințe, în special când vine vorba de mobilarea diningului. Stilul de inspirație retro revine în anii 1950-1960, însă este la fel de popular în zilele noastre cum era în acea perioadă. Dacă îți dorești să adopți acest trend cu o masă de dining modernă, acordă atenție detaliilor precum picioare subțiri sau conice, forme neobișnuite de blat sau o siluetă elegantă și subțire. Materiale precum lemn de tec, sticlă și metal sunt componente utilizate pentru acest stil.

2. Masa rotundă pentru dining rămâne în trend

Există numeroase motive pentru care să iubește mesele rotunde pentru dining. În primul rând, modelul este suficient de versatil încât să găsești o masă rotundă în orice stil, de la rustic la contemporan. În plus, o masă de dining rotundă poate fi ușor integrată într-un dining mic, o bucătărie sau un apartament.

3. Noi opțiuni de așezare la masa de dining

Deși scaunele de dining clasice nu vor dispărea vreodată, există câteva tendințe noi pe care ai vrea să le iei în considerare. O bancă de dining așezată pe o parte a mesei creează un aspect casual. Astfel de bănci sunt ideale pentru copii sau pentru momentele în care ai nevoie să așezi mai mulți invitați la masă. Un alt trend nou în ceea ce privește opțiunile de așezare este să înlocuiești scaunele clasice de dining cu scaune de bar, pentru un aspect unic și deosebit al diningului.

4. Masa de dining cu sertar încorporat

Masa de dining cu sertar poate face viața cu mult mai ușoară, mai ales dacă zona de luat masa este de mici dimensiuni. O astfel de masă îți oferă posibilitatea de a stoca diverse obiecte, cum ar fi tacâmurile, șervețelele sau fața de masă, pentru a-ți permite să aranjezi masa rapid și simplu. Având în vedere stilul de viață din zilele noastre, o astfel de masă cu sertar încorporat devine o alegere tot mai populară.

5. Masă în stil versatil

O altă tendință în ceea ce privește masa de dining este masa care servește mai mult decât scopului de servire a mesei. Mesele din zilele noastre sunt mai mari, mai durabile și au mai multe funcții care permit să fie utilizate și ca birou, zonă de joacă și multe altele. Dacă îți dorești o masă versatilă, care să îți permită să o folosești în diverse scopuri pe parcursul zilei, caută o masă extensibilă, care îți oferă posibilitatea de a o extinde la nevoie.

Pe tine care dintre aceste tendințe te atrage cel mai mult?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0