5 trucuri pentru a amenaja holul într-un spațiu mic

5 trucuri pentru a amenaja holul într-un spațiu mic

Atunci când locuința este de mici dimensiuni, poate fi destul de dificil să amenajezi holul de la intrare. Totuși, cu puțină imaginație și câteva idei simple, poți transforma acest spațiu într-unul primitor. Noi îți vom arăta cinci trucuri pentru a amenaja holul într-un spațiu mic, care sperăm să te ajute.

Alege o măsuță pentru hol

În primul rând, este important să găsești o măsuță care se încadrează în spațiul de care dispui pentru hol. Este esențial ca măsuța aleasă să se potrivească atât din punct de vedere al dimensiunii, cât și estetic. Poți să folosești această măsuță pentru a depozita diverse obiecte, cum ar fi cărți, reviste, accesorii și chiar corespondența.

Ai nevoie de cârlige pentru a amenaja holul într-un spațiu mic

Cârligele sunt de real ajutor în orice hol, dar mai ales într-unul mic. Acestea îți oferă spațiul necesar pentru a agăța cheile, diversele accesorii și chiar hainele sau umbrela. Le poți instala chiar lângă ușa de la intrare, pentru a fi cât mai practice și la îndemână.

Un scăunel este o alegere excelentă pentru a amenaja holul într-un spațiu mic

Sigur ai nevoie să te așezi undeva atunci când te încalți sau te descalți – sau, cel puțin, este mai comod să faci asta stând jos. Ei bine, chiar dacă ai un spațiu mic pentru a amenaja holul, poți alege un scăunel sau un taburet pe care să îl poți ascunde sub măsuță atunci când nu ai nevoie de el.

Ai nevoie de o oglindă

Este extrem de util să ai o oglindă în holul de la intrare, pentru a putea arunca o ultimă privire în oglindă înainte de a ieși din casă. Dacă spațiul din hol nu îți permite să incluzi în amenajarea acestuia o oglindă mare, și una mică este de folos.

Lumina joacă un rol esențial în hol

Întrucât holul de la intrare este primul loc pe care tu și musafirii îl vedeți când intrați în locuință, este important ca acesta să fie cât mai prietenos și primitor posibil. De aceea, este esențial să te asiguri că lumina din hol este una cât mai plăcută. Este important ca holul să fie bine luminat, pentru a da impresia de loc cald și primitor.

Iată, așadar, cum urmând doar cinci trucuri simple, poți amenaja holul într-un spațiu mic, astfel încât să fie cât mai plăcut posibil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0