5 trucuri simple pentru un dormitor de lux

Poate ai deja un dormitor mobilat și îți dorești să îi schimbi aspectul, astfel încât să arate ca un dormitor de lux. Chiar dacă nu îți permiți să schimbi complet mobilierul de dormitor, poți să îți transformi dormitorul existent într-unul de vis, cu ajutorul câtorva schimbări mici, dar de mare impact. Simpla adăugare a unei piese de mobilier poate face o mare diferență vizuală și, de asemenea, oferă un plus de funcționalitate dormitorului. În continuare, îți arătăm cinci trucuri simple prin care îți poți transforma dormitorul obișnuit într-un dormitor de lux.

1. Un dormitor de lux nu cunoaște noțiunea de dezordine

Dezordinea apare, adeseori, din lipsa spațiilor de depozitare. Așadar, o idee excelentă pentru reducerea dezordinii este să alegi un pat de dormitor cu ladă de depozitare. Acesta îți oferă spațiul de depozitare necesar pentru lenjeria de pat, pături și alte astfel de obiecte.

În cazul în care ai deja un pat și este fără spațiu de depozitare, poți opta pentru un șifonier suplimentar sau chiar un cufăr în care să depozitezi lenjeria de pat și alte obiecte.

2. Adaugă farmec pentru un dormitor de lux

Diversele piese, precum sunt oglinzile de podea, adaugă farmec într-un dormitor obișnuit, transformându-l într-unul elegant și confortabil. Poți alege un dulap care nu doar îți oferă spațiu de depozitare pentru haine, ci și poate ascunde un TV. De asemenea, o altă modalitate prin care să adaugi farmec în dormitorul tău este să optezi pentru covoare cu imprimeu animal, deoarece acestea dau o notă de stil și bun-gust dormitorului.

3. Asigură-ți relaxarea maximă

Poți foarte ușor să creezi un dormitor de lux, prin simpla adăugare a unui șezlong în această încăpere. Șezlongul este o piesă de mobilier fermecătoare, care, alături de stil, asigură și funcționalitate, prin oferirea unui spațiu ideal de relaxare la sfârșitul unei zile obositoare.

4. Creează o atmosferă liniștitoare cu ajutorul luminii

Lumina poate adăuga un plus de stil oricărei încăperi și poate crea o atmosferă liniștitoare, relaxantă în dormitor. Alege un candelabru frumos și asigură-te că poți utiliza funcția de reglare a intensității luminii, pentru a crea o atmosferă plăcută, relaxantă și luxurioasă.

5. Un dormitor de lux are nevoie de o masă de toaletă

Poți foarte ușor să îți transformi dormitorul într-unul de lux, cu ajutorul unei mese de toaletă. Aceasta va asigura un aspect demn de Hollywood dormitorului tău. Poți opta pentru o masă de toaletă în aspect tradițional, sau dimpotrivă, pentru una cu aspect modern, contemporan.

Așadar, cu doar cinci trucuri simple, poți transforma un dormitor obișnuit, simplu, într-unul de lux, care să te ajute să te simți răsfățat/ă și relaxat/ă.

Sursa foto: Pixabay și MobilaStudio10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0