Cum să asortezi canapeaua cu fotoliile

6 lucruri de luat în considerare când alegi mobila pentru living

Dacă ai decis să îți cumperi mobilă nouă în living sau să o înlocuiești pe cea existentă, trebuie să știi că sunt câteva lucruri pe care să le iei în considerare. Înainte de a investi în mobila pentru living, citește acest articol pentru a descoperi care sunt cele șase lucruri de care este bine să ții cont atunci când alegi mobila pentru living.

1. Dimensiunile contează când vine vorba despre mobila pentru living

Este important să te asiguri că noua ta mobilă pentru living se va încadra perfect în cameră. Măsoară cu atenție dimensiunile încăperii și notează-le înainte de a cumpăra mobila pentru living. Utilizează măsurătorile ca pe un ghid care te va ajuta să alegi piesele de mobilier care se încadrează perfect în livingul tău, fără a-l supraîncărca și a face să pară totul înghesuit. De exemplu, mesele mari pot ocupa tot spațiul din cameră, lăsând prea puțin loc pentru altceva. Dacă îți faci griji cu privire la dimensiunea pieselor de mobilier, poți lua în considerare să cumperi un set complet, astfel încât să știi dimensiunile tuturor pieselor de mobilier din prima.

2. Confortul este cel mai important atunci când vorbim despre mobila pentru living

Culoarea și stilul sunt importante atunci când vorbim despre mobila pentru living, însă cel mai important aspect îl reprezintă confortul. În special dacă obișnuiești să petreci mult timp în această încăpere, este esențial să alegi o canapea sau un colțar și fotolii care să fie cât mai confortabile. Pernele decorative și mânerele largi ale fotoliilor îți asigură confortul de care ai nevoie.

3. Determină-ți stilul care se potrivește mobilierului pentru living

Mobila pentru living este disponibilă într-o varietate de stiluri, modele și culori. Gândește-te la diferitele stiluri care ți se potrivesc în mod special și ține cont de acestea atunci când cauți mobilierul potrivit. Fiecare stil de mobilier vine cu propriile sale caracteristici, astfel că este esențial să știi ce îți place și care este aspectul final pe care îți dorești să îl obții cu ajutorul mobilierului.

4. Explorează diferite materiale pentru mobila pentru living

De la mese la scaune și canapele, aruncă o privire la diferitele materiale care sunt utilizate pentru a crea mobilier și accesorii pentru living. Lemnul și metalul sunt alegeri bune dacă preferi un stil rustic sau modern. Materialele moi și textilele organice sunt perfecte pentru a obține un living în stil tradițional. În plus, nu îți fie teamă să combini materiale, dacă îți dorești să obții un aspect eclectic sau un stil boho-chic pentru livingul tău. Joacă-te cu textilele și lemnul până când găsești mobila care se potrivește perfect nevoilor și preferințelor tale.

5. Nu uita să acorzi atenție spațiilor de stocare

Întrucât cel mai probabil întreaga familie petrece mult timp în living, este foarte ușor ca această încăpere să devină rapid dezordonată și încărcată. Asigură-te că incluzi și mobilier pentru stocare pe lista de cumpărături atunci când pornești în căutarea mobilei pentru living, astfel încât să poți menține camera cât mai curată și ordonată. O bancă de depozitare, un taburet în stil otoman sau o comodă sunt alegeri potrivite pentru depozitarea diverselor obiecte în living.

6. Joacă-te cu modelele și culorile când vine vorba despre mobila pentru living

Nu există nicio regulă care să spună că mobila din living trebuie să fie plictisitoare și monotonă sau că toate piesele de mobilier trebuie să se asorteze unele cu altele. Distrează-te când îți amenajezi livingul și asigură-te că adaugi în încăpere și câteva culori plăcute și modele jucăușe. Cel mai ușor mod prin care poți face asta este să alegi mobilierul într-o culoare solidă, iar apoi să adaugi straturi de textură sau obiecte de artă pentru a adăuga un plus de culoare.

Sperăm că aceste recomandări îți vor fi de folos și te vor ajuta să alegi cât mai ușor mobila pentru living.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0