7 piese de mobilier esențiale în prima ta casă

Tocmai ți-ai cumpărat prima locuință și abia acum încep gândurile. Care sunt principalele piese de mobilier de care ai nevoie? Ce mobilă este esențială pentru început? Care este ordinea în care să cumperi mobilierul, pentru a-ți fi cât mai ușor să îți creezi un minim de confort? Poți renunța la aceste gânduri și griji, pentru că îți prezentăm cele șapte piese de mobilier esențiale în prima ta casă.

1. Scaune, bănci, canapele, colțare și mese

Două dintre cele mai importante tipuri de mobilier de care ai nevoie în noua ta locuință sunt mesele și mobilierul pentru ședere, care constă în scaune, bănci, canapele și colțare. De exemplu, în living vei avea nevoie de un colțar sau o canapea și o măsuță de cafea. Iar dacă spațiul și bugetul îți permite, poți opta și pentru fotolii sau tabureți.

2. Un pat confortabil în dormitor

Următoarea piesă de mobilier de care ai absolută nevoie este patul de dormitor. Aici te vei odihni la finalul unei zile obositoare de muncă. În funcție de cât de confortabil este patul, vei putea să te bucuri de un somn odihnitor, care să te ajute să te trezești odihnit(ă) și pregătit(ă) pentru a face față unei noi zile. Așadar, alege cu grijă patul de dormitor.

3. Masa pentru dining este una dintre cele mai importante piese de mobilier în locuință

Este esențial să ai un spațiu decent unde să te așezi și să servești masa într-o manieră corespunzătoare. Așadar, este recomandat să alegi o masă și scaune confortabile, potrivite spațiului de care dispui. Poți, de asemenea, să optezi pentru un set de dining, cu masă și scaune asortate. Atunci când alegi masa pentru dining, este recomandat să ții cont de numărul de membri ai familiei, dar și de cât de des obișnuiești să ai musafiri, de exemplu.

4. Dulapurile și blaturile de bucătărie sunt piese de mobilier esențiale în locuința ta

Bucătăria este unul dintre cele mai importante încăperi din locuință. Din acest motiv, în această încăpere, funcționalitatea mobilierului este esențială. Este recomandat să investești în dulapuri și blaturi de bucătărie confortabile și durabile. Poți opta și pentru seturi cu mobilier suspendat.

5. Mobilierul pentru baie este important

Poți alege un dulap care să susțină chiuveta și să îți ofere suficient spațiu de depozitare pentru obiectele de igienă zilnică. Există diverse piese de mobilier pentru baie dintre care poți alege, iar decizia se bazează pe spațiul de care dispui în baie.

6. Rafturi și diverse piese de mobilier pentru depozitare

Depozitarea și organizarea sunt lucruri de care trebuie să ții cont în locuința ta. Tocmai din acest motiv, este esențial să ai diverse piese de mobilier pentru depozitare, cum sunt dulapurile, rafturile, sertarele, comodele, cuferele și altele asemenea.

7. Noptierele sunt și ele piese de mobilier esențiale în locuință

Alături de pat, în dormitor mai sunt necesare și noptierele. Acestea se amplasează lângă pat, pentru a putea ține la îndemână diverse obiecte de care ai putea avea nevoie.

Așadar, acestea sunt cele șapte piese de mobilier esențiale în orice locuință și primele pe care este recomandat să le cumperi atunci când te apuci de mobilat noua ta casă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0