7 trucuri pentru a amenaja o sufragerie superbă

Indiferent dacă obișnuiești să ai musafiri destul de des sau folosești sufrageria doar pentru a lua mesele în familie, este important să amenajezi sufrageria astfel încât să fie cât mai frumoasă și primitoare. Este foarte ușor să obții o sufragerie superbă, urmând câteva trucuri simple. În acest articol, îți prezentăm șapte astfel de trucuri pe care le poți și tu folosi pentru a amenaja o sufragerie superbă la tine acasă.

1. Alege culorile potrivite pentru a obține o sufragerie superbă

Chiar dacă este simplu și la îndemână să folosești culori neutre în sufragerie, acest lucru nu te ajută atunci când îți dorești să ai o sufragerie superbă, care iese din tipare. Dacă îți dorești să aduci îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul sufrageriei tale, primul lucru pe care îl poți face este să schimbi culorile folosite astfel încât să ai nuanțe îmbietoare, care atrag privirile și dau impresia unui spațiu frumos și primitor. Poți înlocui pereții albi cu o nuanță mai dramatică, precum albastru închis sau gri. Testează mai multe culori pentru a o descoperi pe cea care se potrivește cel mai bine cu stilul și personalitatea ta.

2. Îndrăznește să depășești tiparele în ceea ce privește aranjarea mesei

Unul dintre cele mai simple trucuri pentru a transforma sufrageria dintr-una obișnuită într-una deosebită este să modernizezi vesela. Înlocuiește vesela veche, paharele clasice și tacâmurile cu unele noi, cu aspect proaspăt și modern. Poți opta, de exemplu, pentru tacâmuri din cupru, pahare în nuanțe de bijuterie și farfurii elegante, cu imprimeuri simpatice pentru a da un plus de stil amenajării mesei din sufragerie.

3. Îndrăznește să fii creativ în ceea ce privește scaunele

Deși încă este la modă să asortezi scaunele cu masa sau să cumperi seturi pentru sufragerie, asta nu înseamnă că nu ai voie să îți exprimi creativitatea atunci când vine vorba de alegerea mobilierului pentru sufragerie. De exemplu, poți folosi scaune diferite, în culori și stiluri variate, pentru a obține un aspect unic al sufrageriei. O altă opțiune este să folosești o pereche de scaune pentru capetele mesei și un set de scaune complet diferite pentru celelalte două laturi ale mesei.

4. Folosește un covor pentru a obține o sufragerie superbă

Adaugă un strop de confort și stil în sufrageria ta cu ajutorul unui covor moale și colorat. Asigură-te că alegi un covor suficient de mare încât să cuprindă masa și scaunele și să lase suficient loc liber. Covorul te ajută să obții o sufragerie superbă, definită de textură, culoare și delicatețe. Alege covorul potrivit în funcție de stilul tău preferat, pentru a te asigura că îi oferi sufrageriei tale un plus de personalitate.

5. Optează pentru o masă cu aspect dramatic pentru a amenaja o sufragerie superbă

Masa este elementul central al sufrageriei, astfel că este recomandat să alegi una îndrăzneață și unică, pentru a transforma încăperea într-o sufragerie superbă. Poți opta pentru o masă cu picior sau cu o bază sculpturală, pentru a oferi o notă artistică sufrageriei.

6. Adaugă lucrări de artă în sufragerie

Lucrările de artă te ajută să înfrumusețezi spațiul. Pentru sufragerie, este recomandat să optezi pentru o piesă mare de artă, care să fie atârnată deasupra dulapului sau pe cel mai mare dintre pereții sufrageriei. Poți alege și piese mai mici, de dimensiuni diferite, pe care să le amplasezi astfel încât să creezi un aspect armonios, plăcut.

7. Creează o piesă centrală în sufragerie

Amplasează o piesă centrală uluitoare în mijlocul mesei din sufragerie pentru a da un plus de stil și frumusețe încăperii. Alege obiecte care adaugă un plus de culoare, textură și stil mesei, cum ar fi o vază mare plină cu flori colorate sau numeroase lumânări. Poți schimba piesa centrală în funcție de sezon sau ocazie, pentru a da un aspect unic noii tale sufragerii.

Tu ai apelat la aceste trucuri în amenajarea sufrageriei?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0