Ce culori să folosești în amenajările interioare în 2020?

Schimbarea sau adăugarea culorii este unul dintre cele mai simple trucuri pe care le poți folosi în amenajările interioare pentru a schimba complet aspectul locuinței tale. Fie că zugrăvești pereții întregii locuințe sau a unei camere, că adaugi covorașe sau perne decorative sau chiar schimbi mobila, aceste mici schimbări pot avea efecte mari asupra interiorului. Iar dacă ți-ai propus să faci o astfel de schimbare în locuința ta, este bine să știi care sunt culorile recomandate în amenajările interioare în acest an.

Culoarea Pantone a anului este albastrul clasic

În cazul amenajărilor interioare, culoarea Pantone a anului este albastrul clasic. Această culoare este o nuanță simplă și elegantă, care este potrivită în orice perioadă și nu iese din modă. Această culoare oferă un sentiment de liniște și dependență. Este o culoare care reprezintă cerul de seară și ajută la creșterea perspectivei.

Poți adăuga această culoare în locuința ta prin intermediul unui colțar, al unui fotoliu sau chiar al unui set de scaune pentru servit masa, de exemplu.

Amenajările interioare cu nuanțe de galben în dormitor

Atunci când vezi culoarea galbenă, te gândești la soare și simți bucurie și căldură. O nuanță de galben deschis este perfectă pentru orice încăpere, inclusiv pentru camera de zi, sufragerie, dormitor sau baie. Un galben deschis este perfect pentru încăperile cu puțină lumină naturală, deoarece oferă impresia de spațiu larg într-o cameră mică.

Dacă îți dorești să adaugi un strop de culoare în dormitor prin intermediul mobilierului, poți opta pentru un fotoliu galben. Îți va oferi și spațiul perfect pentru relaxare.

Verdele aduce natura în casa ta

Un verde mentă oferă camerei o senzație de exterior și este în special o culoare potrivită în zilele reci ale iernii. Îți va oferi o senzație de calm și o stare de spirit pozitivă. Poți opta pentru un colțar sau un fotoliu verde în camera de zi, pe care să le completezi cu plante de cameră.

Gri cald în amenajările interioare pentru o atmosferă caldă

Griul continuă să fie una dintre culorile preferate în amenajările interioare și în acest an. Este ideal în cazul unei amenajări minimaliste, oferind un plus de stil sofisticat. Se potrivește perfect cu mobilierul alb sau argintiu. Iar dacă îți dorești un stil care iese în evidență, este recomandat să asortezi piesele gri cu cele albastre sau violet.

De exemplu, poți alege un colțar albastru, pe care să îl completezi cu un set de fotoliu cu recliner și taburet gri sau poți adăuga un șezlong gri în camera de zi, alături de colțarul albastru. În bucătărie sau sufragerie poți opta pentru un set format dintr-o masă cu blat alb și scaune gri.

Cum ți se par culorile anului recomandate în amenajările interioare? Pentru care dintre ele ai opta în locuința ta și sub ce formă?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0