Ce culori să folosești în bucătărie în 2022?

Știm cu toții că în fiecare an sunt alte culori în tendințe, chiar și în ceea ce privește mobilarea și amenajarea locuinței. Acum este momentul să afli ce culori să folosești în bucătărie în 2022, dacă îți dorești o bucătărie care ține pasul cu tendințele din amenajările interioare. În primul rând, îți vom prezenta culorile potrivite pentru vopseaua din bucătărie, urmând ca apoi să vezi ce culori se potrivesc mobilierului de bucătărie în acest an. Așadar, haide să vedem ce culori să folosești în bucătărie în noul an.

Ce culori să folosești pentru a vopsi bucătăria în 2022?

Dacă ai în plan o renovare a bucătăriei, este bine să știi care sunt culorile recomandate pentru vopsirea pereților în acest an. Avantajul de a schimba culoarea pereților este acela că acesta este cel mai puțin costisitor element de schimbare în ceea ce privește modificarea designului interior al locuinței. În ceea ce privește tendințele vopsirii bucătăriei în acest an, printre principalele culori se numără nuanțele inspirate din natură și nuanțele sofisticate.

1. Sărbătoare însorită în bucătărie

Anul acesta, se pune accentul pe sărbătorirea luminii, astfel că poți opta pentru mai multă culoare și luminozitate. Anul acesta, se poartă culorile vesele pentru bucătărie. Așadar, poți opta pentru culori cum ar fi galben sau portocaliu, în combinație cu albastru capricios sau alb. Acest contrast va crea un aspect care atrage atenția.

2. Modernizare în două culori

Bucătăriile în două culori sunt renumite și apreciate pentru versatilitatea lor. Se folosesc în continuare culori complementare, pentru a obține un aspect plăcut. Nuanțe diferite ale aceleiași culori, cum este gri, pot crea un aspect impresionant cu suprafețe deschise și închise.

3. Roz natural pentru bucătărie

Pastelurile și contrastele strălucitoare fac loc nuanțelor neutre și naturale. Culoarea roz face de acum parte din tendințele anului în ceea ce privește zugrăvirea bucătăriei. Această culoare nu mai este exclusiv feminină, ci este ideală pentru interioare neutre și răcoritoare.

4. Nisipurile timpului

Viitorul arată senin, mai ales cu bucătăria vopsită în nuanțele orizontului. Designul minimalist și cel scandinav se îmbină pentru a arătat cât de confortabilă și calmă poate fi o bucătărie monocromatică.

Ce culori să folosești pentru mobila din bucătărie în 2022?

Una dintre cele mai simple metode de a redecora bucătăria este schimbarea fațetei dulapurilor. În plus, schimbând culoarea mobilei poți foarte ușor să îți adaptezi bucătăria la noile tendințe. Iată care sunt cele mai apreciate culori pentru mobila din bucătărie în 2022.

1. Gri mat

Dulapurile cu finisaj gri mat arată futurist și stilat, fără îndoială. Odată ce aceste dulapuri sunt amplasate într-un interior în nuanțe calde și podea din lemn, arată cu adevărat memorabil.

2. Verde și stejar inspirat din natură

Indiferent dacă vorbim despre verdeață naturală sau artificială, aceasta se va număra printre cele mai apreciate culori din bucătărie în 2022. În acest an, tendința în ceea ce privește culoarea dulapurilor din bucătărie este ca aceasta să fie inspirată de natură. Așadar, poți opta pentru mobilier maroniu sau verde în acest an.

Tu ce culori folosești în bucătărie în 2022?

Cum ți se par aceste culori pentru pereți și mobila de bucătărie în 2022? Care culoare îți place, pe care ai folosi-o în bucătăria ta?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0