Culori în trend pentru mobilarea locuinței în 2021

În ultimele luni am fost cu toții nevoiți să petrecem tot mai mult timp acasă. Tocmai din acest motiv, numeroase persoane au decis să renoveze locuința și să îi dea un aer mult mai primitor, să creeze o atmosferă plăcută, în care să se simtă bine pe tot parcursul zilei. Oamenii își doresc tot mai mult să îți transforme locuința într-un loc care îmbină confortul cu funcționalitatea și utilitatea. Ținând cont de aceste lucruri, designerii de interior au ales câteva culori în trend pentru mobilarea locuinței în anul 2021. Acestea reflectă emoțiile și dorințele din prezent: confort, pace, speranță, grijă și optimism. Ți le prezentăm în continuare, astfel încât să le poți integra în amenajarea locuinței tale în acest an.

Primul pas pentru a alege culori în trend pentru mobilarea locuinței este să aduci culoare și veselie în casa ta

Atunci când ești în etapa de planificare a redecorării locuinței, este recomandat să alegi întâi culoarea de bază, ca apoi să poți completa spațiul cu alte culori care să se potrivească. În acest an, ai trei opțiuni pentru a asigura culoare și veselie locuinței: galben, turcoaz și magenta.

Culoarea Pantone pentru 2021 este Iluminant, un galben strălucitor, menit să evoce speranța și optimismul, de care avem cu toții atât de mare nevoie în zilele acestea. Alături de Iluminanta, nuanțele precum șofran și auriu sunt și ele ideale pentru a fi integrate în amenajarea și mobilarea locuinței. Fie că optezi pentru un tapet sau pături și perne în culori din această categorie, cu siguranță vei reuși să îi oferi locuinței tale o notă de veselie și de optimism.

Altă opțiune este reprezentată de turcoazul vibrant, care aduce aminte de corali, sticlă de mare și de piatra în sine. Această culoare te ajută să aduci puțin din culoarea exteriorului în locuința ta. O poți folosi prin intermediul covoarelor, lenjeriilor de pat și obiectelor de decor, spre exemplu.

A treia opțiune este magenta sau tonurile de fucsia și zmeură, care au atât proprietăți calde, cât și reci. Poți încorpora această culoare în locuința ta prin intermediul pernelor, modelelor florale și a florilor proaspete.

Vestea bună este că poți îmbina toate aceste trei culori în trend pentru a aduce lumină și veselie în locuința ta.

Găsește echilibrul spațiului prin intermediul culorilor neutre moderne

Culorile neutre de aer sunt printre principalele culori în trend în anul 2021. Întrucât majoritatea persoanelor caută moduri prin care să adauge confort și stabilitate în locuințele lor, Pantone a oferit a doua culoare a anului, care este Ultimate Grey și reprezintă o nuanță moale medie, care garantează să asigure un fundal perfect pentru culoarea veselă pe care alegi să o integrezi în locuința ta.

O altă culoare ideală pentru anul 2021 este bronz urban. Aceasta te ajută să creezi un spațiu similar unui sanctuar, perfect pentru relaxare și reînnoire.

Adu pacea și natura în casa ta prin intermediul unor culori în trend

Culorile inspirate de natură și nostalgie sunt ideale pentru a aduce o stare de bine, calm și pace în locuința ta. De la culori neutre luminoase și calde până la verde neutru, albastru restaurator și tonuri moi și blânde de pământ, toate sunt culori perfecte și liniștitoare, care adaugă accent culorilor aprinse și celor neutre reconfortante.

Culorile pastelate și pudrate sunt, de asemenea, ideale pentru a fi integrate în locuință, întrucât amintesc de grădinărit, de drumeții și alte activități în aer liber. Nuanțele de mentă și galben-verzui sunt inspirate din natură și aer liber, oferind locuinței confort și o stare pozitivă.

Materiale și finisaje pentru mobilarea locuinței în 2021

În ceea ce privește mobilarea locuinței, accentul se pune pe piese de mobilier din lemn maro, răchită și ratan. Aceste finisaje și materiale asigură stabilitatea de care ai nevoie în locuința ta în acest an.

Acestea sunt principalele culori în trend pe care le poți utiliza pentru mobilarea locuinței în 2021 pentru a asigura confortul și funcționalitatea în casa ta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0