Cum alegi cea mai potrivită comodă pentru dormitor

Cum alegi cea mai potrivită comodă pentru dormitor

Poate că acum îți cumperi prima mobilă pentru dormitor sau, pur și simplu, îți renovezi locuința și simți nevoia să o și redecorezi. Indiferent de motiv, este bine să știi că o comodă pentru dormitor este o piesă de mobilier esențială în orice locuință. O comodă te ajută să îți organizezi mai bine lucrurile și să menții ordinea în dormitor. Totuși, pentru a alege cea mai potrivită comodă pentru dormitorul tău, este esențial să ții cont de câteva recomandări.

Alege cea mai potrivită comodă pentru dormitor ținând cont de dimensiune

În general, orice piesă de mobilier cumperi, este important să iei anumite măsurători. Acest lucru este valabil și în cazul comodei pentru dormitor. Măsoară cu atenție dimensiunea spațiului în care te gândești să amplasezi comoda. În general, comodele sunt joase și late, astfel că s-ar putea să ai nevoie de mai mult spațiu pentru a amplasa o comodă în dormitor. Totuși, dacă spațiul de care dispui nu este suficient de lat, poți opta pentru o comodă mai înaltă și mai îngustă.

Alege comoda potrivită stilului din dormitor

Poate ai deja mobila de dormitor și vrei acum doar să o completezi cu o comodă pentru dormitor. Sau poate ai cumpărat mobila nu ca parte a unui set de dormitor, ci pe piese. Indiferent de situație, este recomandat să alegi comoda astfel încât să se potrivească la stil cu celelalte piese de mobilier din dormitor. Printre cele mai populare stiluri se numără comodele în stil scandinav, rustic, vintage, clasic și industrial.

Culoarea contează când alegi o comodă pentru dormitor

În cazul unui dormitor mic, este recomandat să optezi pentru obiecte albe de mobilier, întrucât acestea reflectă lumina și dau impresia unui spațiu mai mare. În schimb, dacă dormitorul este unul de dimensiuni mari, poți opta pentru o comodă mai închisă la culoare. În plus, o comodă de culoare închisă se potrivește de minune cu stilul clasic și cu cel contemporan.

Ține cont de spațiile de depozitare în raport cu nevoile tale

Atunci când alegi o comodă pentru dormitor, este important să ții cont de spațiile de depozitare disponibile. În general, pentru dormitor este recomandat să alegi o comodă cu mai multe sertare, pentru a avea suficient spațiu în care să depozitezi haine, lenjerie, pilote sau alte obiecte pe care îți dorești să le depozitezi în dormitor.

O comodă de dormitor este o piesă practică și funcțională, însă aleasă corespunzător, ea poate deveni și o piesă cu rol estetic. Asigură-te că urmezi recomandările noastre și vei alege comoda perfectă pentru dormitorul tău.

Sursa foto: Pixabay

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0