Cum alegi mobila de grădină pentru spații mici?

Cum alegi mobila de grădină pentru spații mici?

Fie că locuiești la casă și ai o grădină sau terasă mică, ori stai la apartament și dispui de un balcon, îți poți valorifica spațiul exterior cu ajutorul mobilierului de grădină. Atunci când spațiul de care dispui este redus, esențial este să alegi cu atenție mobila de grădină pe care să o folosești pe terasă sau balcon. Poți amenaja spațiul exterior pentru a servi drept loc de luat masa ori loc pentru relaxare. În continuare îți arătăm cum să alegi mobila de grădină pentru spații mici.

Creează o zonă de luat masa

Este minunat să poți servi masa afară, în aer liber, sau chiar să bei cafeaua pe terasă sau balcon. Pentru asta, ai nevoie de o masă care poate acomoda între două și patru scaune. Le poți lua la set sau individual. Indiferent de alegerea ta, cu o masă și scaune vei crea o zonă retrasă, unde poți servi cafeaua sau masa alături de cei dragi.

Canapeaua este o piesă de rezistență când vine vorba despre mobila de grădină pentru spații mici

Cu toate că o canapea este o piesă de mobilier destul de mare ca dimensiune, poți folosi o canapea pentru a mobila terasa sau balconul. Pentru a salva spațiu, este recomandat să alegi o canapea de dimensiuni reduse, care să se încadreze perfect în locul de care dispui.

Adaugă scaune de grădină individuale pe lista cu mobila de grădină pe care ți-o dorești

Poți folosi diverse scaune de grădină pentru a asigura suficient spațiu pentru ședere. Scaunele de grădină pot fi accentuate cu perne asortate, pentru a da un plus de stil zonei de relaxare. Poți opta atât pentru scaune cu mâner, cât și pentru scaune de grădină sub formă de cub, pentru a salva spațiu.

Menține ordinea folosind mobilă cu spații de depozitare

Există diverse piese de mobilier de grădină prevăzute cu spațiu de depozitare. Fie că vorbim despre canapea, masă sau scaun, aceste piese te ajută să menții ordinea pe terasa sau balconul tău. În plus, o astfel de piesă de mobilier te ajută să depozitezi diverse obiecte, pentru a salva spațiu și a îmbina stilul cu ordinea.

Mobila de grădină de care ai nevoie pentru spații mici

Iată, așadar, cât de simplu este să organizezi un spațiu exterior de mici dimensiuni, pentru a te bucura de o zonă perfectă pentru relaxare. Fie că vorbim despre o terasă sau un balcon mic, poți mobila spațiul exterior cu ajutorul unei mese cu scaune și cu o canapea, pentru a asigura un spațiu confortabil și stilat.

Sursa foto: Pexels

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0