masă extensibilă

De ce să cumperi o masă extensibilă?

Atunci când vine vorba despre bucătărie sau dining, masa corespunzătoare face toată diferența. În general, este de preferat ca masa să fie cât mai eficientă din punct de vedere a spațiului, pentru a nu ocupa tot locul disponibil. Totuși, în același timp, trebuie și să poată oferi suficient loc pentru toți cei care sunt invitați la masă. Sunt momente în care vei avea nevoie de mai multe locuri la masă decât în mod obișnuit. Tocmai din acest motiv, o masă extensibilă este o alegere excelentă pentru bucătăria sau diningul tău. O astfel de masă îmbină cele două nevoi esențiale: ocuparea eficientă a spațiului și asigurarea de suficiente locuri la masă când ai musafiri.

Ce este o masă extensibilă?

În principiu, o masă extensibilă este o masă care poate fi extinsă la ambele capete pentru a oferi mai mult spațiu. În general, o astfel de masă ocupă cât se poate de puțin spațiu pentru o familie. atunci când este extinsă, ea poate oferi spațiu pentru mai multe persoane, astfel că este o alegere excelentă pentru momentele în care ai musafiri și masa obișnuită nu este suficientă.

Este recomandat să alegi o masă extensibilă care să aibă suficiente locuri pentru întreaga familie fără a-i adăuga extensiile, pentru a maximiza spațiul disponibil. Astfel, o vei putea extinde atunci când ai și alte persoane la masă.

Mesele extensibile se folosesc de zeci de ani, iar modelele moderne nu diferă cu mult față de cele clasice. Designul de bază este unul simplu și robust, care oferă numeroase avantaje în ceea ce privește versatilitatea unei astfel de mese.

Avantajele de a folosi o masă extensibilă

Există numeroase beneficii ale unei mese extensibile. În continuare îți vom prezenta câteva dintre ele, astfel încât să te convingem că o astfel de masă este o achiziție excelentă pentru orice locuință.

Ajută la economisirea spațiului

Cel mai mare avantaj al unei mese extensibile este faptul că maximizează spațiul de care dispui în bucătărie sau dining. Poți alege o masă mai mică, pe care să o încadrezi ușor în spațiul de care dispui și apoi să o extinzi la nevoie. O astfel te masă îți permite să o ajustezi astfel încât să poată sta așezate la masă toate persoanele pe care le ai invitate la o petrecere sau eveniment. Prin faptul că o poți lua într-o dimensiune mai mică, poți beneficia de tot spațiul disponibil rămas.

Poți alege o masă extensibilă potrivită stilului de amenajare a locuinței

La fel ca orice altă piesă de mobilier, și masa extensibilă este disponibilă într-o varietate de modele, forme, materiale și culori. Astfel, poți alege masa care se încadrează cel mai bine în stilul de amenajare a locuinței tale.

O masă extensibilă este durabilă

Unul dintre principalele avantaje ale unei mese extensibile este durabilitatea. Datorită construcției solide și a designului simplu, o astfel de masă rezistă ani de zile la uz obișnuit.

Poate găzdui între două și patru persoane extra

În funcție de design, o astfel de masă poate găzdui două sau patru persoane în plus. Asta deoarece fiecare latură extensibilă oferă spațiu pentru încă două persoane la masă. Iar dacă vorbim despre o masă extensibilă rotundă, aceasta este și mai eficientă, datorită lipsei colțurilor.

O masă extensibilă este alegerea perfectă

Așadar, o masă extensibilă are numeroase avantaje. Îți asigură suficient loc în bucătărie sau dining, dar și spațiu suficient pentru a așeza la masă musafirii atunci când ai nevoie de mai mult loc la masă. Tot ce îți rămâne de făcut este să alegi masa care se potrivește cel mai bine în locuința ta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0