Despre Noi

Toate aceste lucruri se petrec ACASĂ. Căci ACASĂ nu e doar un loc oarecare, este sanctuarul unde te retragi să te reîncarci, să te relaxezi, să iubesti si să fii iubit.

Casa ta este locul unde se petrec cele mai speciale lucruri din viata ta – prima cină romantică în doi, primul Crăciun împreună, surpriza primului cadou oferit, primul zâmbet și primii pași ai copiilor vostri…

Tu bucură-te în continuare de FAMILIA ta, căci de confortul ei ne ocupăm noi.


Suntem o „mana de oameni”, cu viziuni comune, lucru ce ne face munca in echipa atat de simpla. Desi suntem din 2007 pe piata in domeniul comertului si am putea spune mandri ca dispunem deja de cativa ani de experienta, noi totusi tindem sa credem ca experienta noastra nu se raporteaza doar la anii trecuti. Zi de zi apar provocari noi ale caror solutionari sunt sarcinile si telurile ce ni le asumam cu responsabilitate.
Astfel dobandim zilnic prin voi si alaturi de voi de experiente noi, care ne asigura dezvoltarea continua.
Credem cu desavarsire in importanta contactului direct cu clientii. Secretul afacerilor defapt este foarte simplu: daca facem cu pasiune ceea ce facem, voi veti fi multumiti si noi la fel – rezultatele pozitive neintarziind sa apara in ambele parti. Si noi chiar ne putem declara pasionati de tot ceea ce facem, incepand de la proprietarul firmei, care cauta necontenit strategii pentru multumirea voastra, pana la soferul care strabate mii de kilometri  saptamanal cu devotament, pentru a va livra comenzile in timp.

Pe parcursul contactului direct sau indirect cu noi, veti descoperi ca suntem in primul rand oameni, oameni care urmarim sa va oferim produse si solutii personalizate, potrivite pentru cerintele voastre, exact cum am face-o si pentru noi insine. Am realizat caci cu toti ne dorim in ziua de azi ca orice demers de achizitie, spre exemplu, sa decurga cat mai fluent si transparent.
Inevitabil, traim vremuri cand timpul este foarte pretios, atat pentru voi cat si pentru noi.  Din acest motiv straduinta noastra zilnica este sa va oferim „un pachet compact” format din produse potrivite si alese dupa cerintele si dorintele fiecaruia in parte, completandu-le cu sfaturi ce va vor ajuta in luarea deciziei optime.

Orice feedback din partea voastra este binevenit, care ne va asigura sansa de a evolua si perfectiona procesul de ofertare.

0