Informatii Livrare

După confirmarea comenzii se stabilește împreună cu clientul o zi și un interval orar de livrare.
     Deși încercăm zilnic sa satisfacem nevoile tuturor clienților noștri, nu putem garanta mereu livrarea la ore fixe din zi. În schimb clientul va primi, un interval orar în care se va face livrarea. 
     Pentru clienții care doresc livrări urgente sau la ore fixe, la costurile de livrare deja prezentate se pot adaugă cheltuieli suplimentare.
 Condiții de livrare
– Transportul este asigurat doar pana în fata clădirii clientului sau pana în cel apropiat punct în care mașina poate parca. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce și sa transporte marfa livrata. Transportul produselor de la mașina pana la locuința cumpărătorului nu este obligația conducătorului auto. 
– Dacia marfa nu poate fi livrata din cauza clientului (adresa incorecta, număr de telefon greșit etc) întreaga răspundere pentru neplăcerile cauzate de întârzieri, aparține clientului.
– Mobila corp este livrată cumpărătorului nemontată, în colete etichetate, ce corespund fiecărui modul de mobilier în parte, având avantajul unui transport rapid, facil şi în siguranţă. Produsele de tapiţerie (fotolii, canapele, scaune tapiţate) sunt livrate de vânzător, în majoritatea cazurilor, ca întreg, necoletate.În cadrul prețului prezentat în pagina de produs nu se include și montajul.
– Comenzile se preiau, se prelucrează și livrează în limita resurselor disponibile și în funcție de graficul intern de livrări.
– Nu ne asumam răspunderea pentru întârzierile datorate cauzelor de forța majora (inundații, cai de acces înzăpezite, impracticabile etc). I acest caz, transportul se va reprograma în funcție de posibilitățile de transport.
Costuri de Livrare
Salonta + 15 km: 
– Pana în fata imobilului sau pana unde este acces cu mașina costul transportului este de gratis.
În țară livrarea se face CONTRA COST fie prin curier rapid,  prin alte firme de transport, ori mijloacele de transport proprii ale firmei SC GLONOS MULTICOM SRL. Costurile unei livrări variază în funcție de valoare, greutate, volum, produse și orașul de destinație. După ce ați plasat comanda, veți fi sunat și vi se va comunica costul și termenul de livrare. Contravaloarea transportului în țară se achită  ramburs la livrare.

0