Cum să amenajezi locuința în stil tradițional? 5 recomandări pentru a cumpăra mobilă atemporală

Listă de cumpărături pentru mobilă în noua locuință

Momentul în care te muți într-o locuință nouă este unul plin de fericire și nerăbdare. Înainte de a te pregăti de mutare, cu siguranță ai de cumpărat mobilă în noua ta casă. În acest articol, îți oferim o listă de cumpărături pentru mobilă, pe care ar fi bine să o bifezi înainte de a te muta.

Mobilă pentru living

Atunci când treci în revistă esențialele pentru noua ta locuință, este recomandat să începi cu livingul. Această încăpere este cea în care vei petrece probabil cel mai mult timp cu familia și cu musafirii. Alege mobilă de living care este frumoasă și confortabilă. Dacă ai copii sau animale de companie, este o idee excelentă să optezi pentru o canapea confortabilă, cu tapițerie ușor de întreținut. În schimb, dacă locuiești singur/ă sau copiii au crescut deja și s-au mutat la casa lor, poți opta pentru o canapea de lux, din piele.

Dacă spațiul îți permite, poți alege un colțar în locul canapelei. Acesta îți asigură suficient loc pentru a te întinde și este, de asemenea, ideal dacă obișnuiești să ai mulți musafiri. Alături de canapea sau colțar, este esențial să optezi și pentru o comodă pentru TV.

Mobilier pentru dining

Al doilea punct de pe lista de cumpărături conține mobilierul pentru dining. Această încăpere a locuinței este locul ideal pentru a te bucura de mesele în familie, adunările de sărbători și momentele speciale petrecute alături de cei dragi. Alege o masă de dining rezistentă și suficient de mare pentru numărul de persoane care vor lua masa împreună în mod constant. Iar dacă obișnuiești să ai musafiri des, este o idee bună să optezi pentru o masă extensibilă, astfel încât să poți mări spațiul de la masă la nevoie.

Completează-ți masa cu scaunele potrivite. Chiar dacă nu este imperativ să cumperi un set de masă și scaune pentru dining, este recomandat ca scaunele să se asorteze cu stilul mesei, pentru a obține un aspect plăcut. Alte piese de mobilier pe care le poți include pe lista de cumpărături sunt vitrina, bufetul și barul cu scaunele de bar.

Biroul de acasă necesită mobilă adecvată

În ultima perioadă, tot mai mulți oameni lucrează de acasă, motiv pentru care biroul de acasă a devenit un punct esențial pe lista de cumpărături de mobilă pentru o locuință nouă. Pentru a transforma această încăpere într-una productivă, ai nevoie de mobilier de birou adecvat. Începe prin a măsura încăperea, pentru a putea alege o masă de birou potrivită dimensiunilor, care să se încadreze bine în spațiul disponibil, fără a ocupa tot biroul. Asigură-te că alegi un scaun confortabil.

Mobilă pentru dormitor

Să cumperi mobilă pentru dormitor în noua ta locuință îți dă șansa unui început nou plăcut și confortabil. Un pat nou și o saltea îți relaxează mintea și corpul și îi dă dormitorului tău un aspect mai luxos. Un dulap și două noptiere sunt de asemenea alegeri excelente când vine vorba de mobilarea dormitorului. Acestea îți asigură spațiul necesar pentru depozitarea hainelor și accesoriilor și te ajută să îți menții dormitorul organizat și ordonat. Dacă spațiul îți permite, poți opta pentru o bancă amplasată la capătul patului și chiar o comodă.

Tu ai bifat această listă de cumpărături pentru mobilă în noua ta locuință?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0