Primele 5 lucruri pe care să le cumperi pentru dining

Dacă tocmai ai în plan să transformi o încăpere în spațiu pentru luat masa, este bine să știi care sunt principalele lucruri de care ai nevoie într-un dining. Cu toții știm că în spațiul pentru luat masa avem nevoie de scaune și o masă, însă este important să ținem cont de câteva recomandări privitoare la ordinea în care cumpărăm mobila pentru dining.

1. Masa de dining

Atunci când începi mobilarea diningului de la zero, prima piesă de mobilier pe care să o cumperi este masa. Există o mare varietate de mese de dining, de diferite dimensiuni, stiluri, culori și materiale. Totuși, atunci când alegi masa este esențial să ții cont de rutina ta zilnică, mai degrabă decât de stil și trenduri. De exemplu, dacă în rutina zilnică sunteți la masă 2-3-4 persoane, nu are rost să alegi o masă pentru 12 persoane, ci poți cumpăra o masă extensibilă.

2. Set de scaune pentru dining

Poziționarea scaunelor pe locul al doilea, imediat după masa de dining, este evidentă, întrucât nu îți poți savura mesele fără a sta jos. În ceea ce privește alegerea lor, totul ține de aspectul pe care îți dorești să îl obții. Poți alege scaune fie cât mai neutre, fie, dimpotrivă, care să dea efectul de „wow” diningului. Totul depinde de planul tău de design al diningului. Privitor la scaune, dincolo de aspectul lor, cel mai important este să te asiguri că alegi scaune confortabile.

3. Un covor

În ceea ce privește amplasarea unui covor în dining, părerile sunt împărțite. În timp ce unii consideră că este esențial, alții se tem de pătarea covorului și distrugerea sa. Totuși, experții în decorațiuni interioare consideră covorul ca fiind o piesă esențială în orice dining și recomandă utilizarea unui covor în special în diningurile în care podeaua este din lemn și masa, la fel, pentru a separa cele două suprafețe de lemn una de alta. Atunci când alegi covorul, este important să ții cont de rezistența și durabilitatea materialului.

4. Spațiu de depozitare

Este ideal să cumperi mobilier pentru depozitare în diningul tău. Fie că optezi pentru un bufet, o comodă sau o etajeră, aceste spații de depozitare te vor ajuta să ții tacâmurile la îndemână, pentru a nu fi mereu nevoie să le aduci din bucătărie când ai nevoie de ele.

5. Obiecte de iluminat

Întrucât numeroase mese sunt servite după apus, este important să alegi obiecte de iluminat care să asigure lumina corespunzătoare în dining. În cazul în care încăperea nu este suficient de înaltă încât să se potrivească un candelabru, poți opta pentru diverse modele de aplice inedite.

Așadar, iată care sunt principalele 5 lucruri pe care este nevoie să le cumperi pentru dining. Odată ce le-ai cumpărat pe acestea, poți să completezi diningul cu diverse alte obiecte, cum ar fi cele decorative.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0