Taburetul – o piesă de nelipsit din locuință

Taburetul, deși este adeseori subestimat, este o piesă de mobilier extrem de versatilă, de nelipsit din orice locuință. Un taburet poate cu ușurință să aducă un plus de valoare locuinței tale. Asta deoarece, datorită dimensiunilor sale, este ușor de încadrat în orice încăpere, oferind un spațiu suplimentar de ședere. Ocupă puțin spațiu, este ușor de ascuns sub o masă, de exemplu, și poate fi utilizat în diverse moduri și încăperi. Așadar, taburetul este o piesă de mobilier de ale cărei beneficii te poți bucura și tu. În continuare, îți prezentăm câteva moduri în care poți utiliza un taburet în locuința ta.

Taburetul te ajută să creezi spații suplimentare de ședere și relaxare în bucătărie, balcon sau pe terasă

Taburetul poate fi amplasat în bucătărie deoarece, datorită dimensiunilor sale reduse, poate fi ascuns sub masă atunci când nu este folosit, pentru a salva spațiu. La nevoie, îl poți muta în camera de zi, pentru a asigura locurile de ședere necesare atunci când ai musafiri.

Pe balcon sau terasă, un taburet îți oferă locul ideal pentru a-ți savura cafeaua de dimineață. De asemenea, poți amplasa un taburet sau chiar doi în holul de intrare, pentru a-ți oferi spațiu de ședere la încălțat.

Taburetul este excelent pentru camera de zi

Un taburet poate fi folosit în camera de zi, alături de fotoliu. În această combinație, taburetul poate să-ți servească drept suport pentru a-ți odihni picioarele sau, dimpotrivă, îl poți folosi drept măsuță de cafea lângă fotoliu, fiind ușor de mutat oriunde ai nevoie.

Dacă ai copii mici, ai putea prefera să folosești un taburet rotund, în locul unui dreptunghiular. Astfel, eviți ca micuții tăi să se lovească în colțurile taburetului.

Poți folosi un taburet în dormitor

Taburetul poate fi utilizat în locul noptierei, deoarece are înălțimea potrivită și îți asigură suficient spațiu pentru a depozita pe el lucrurile de care ai nevoie lângă pat.

În plus, îl poți utiliza și la măsuța de toaletă din dormitor, deoarece ocupă puțin spațiu, poate fi amplasat ușor sub măsuță și este exact atât de înalt cât ai nevoie pentru a ședea confortabil cât timp te aranjezi în fața oglinzii.

Taburetul este o alegere excelentă în camera copilului

Poți amplasa un taburet în camera copilului. Astfel, poți sta lângă copilul tău, la birou, atunci când își face temele, pentru a-l ajuta la nevoie. În plus, dacă micuțul are musafiri, taburetul va servi drept loc de ședere.

Acestea sunt câteva întrebuințări ale taburetului. Așa cum ai văzut, un taburet poate fi folosit în orice încăpere a locuinței. Ocupă spațiu puțin, poate fi ascuns sub o masă când nu ai nevoie de el și îți oferă un spațiu suplimentar pentru ședere. Ba mai mult, unele modele vin cu spațiu de depozitare inclus.

Sursa foto: MobilaStudio10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0