Termeni si conditii

Site-ul www.mobilastudio10.ro, numit în continuare MobilaStudio10, este proprietatea SC GLONOS MULTICOM SRL înregistrata la adresa Str. 7 Iunie nr. 4, Salonta în Bihor. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție ale acestora. SC GLONOS MULTICOM SRL își asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi găsită accesând pagina numita “Termeni și condiții”.

SC GLONOS MULTICOM SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.mobilastudio10.ro și nu ii conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC GLONOS MULTICOM SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legătura web – link – către www.mobilastudio10.ro este limitat, neexclusiv și revocabil și este acordat atât timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC GLONOS MULTICOM SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

1. DREPTUL DE AUTOR

Domeniul MobilaStudio10.ro este deținut de către SC GLONOS MULTICOM SRL Utilizarea acestei mărci, al domeniului sau ale numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabila scrisa este interzisa și se pedepsește conform legii.

Întregul conținut al site-ului www.mobilastudio10.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC GLONOS MULTICOM SRL și a furnizorilor sai și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuala și industriala. Folosirea fără acordul SC GLONOS MULTICOM SRL ale oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.mobilastudio10.ro numai în limitele menționate în prezentul document.

2. PRODUSELE ȘI SERVICIILE OFERITE, POLITICA DE PRETURI

Magazinul nostru își rezerva dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul www.mobilastudio10.ro sunt noi, iar în momentul livrării sunt însoțite de factura conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv SC GLONOS MULTICOM SRL își asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în stoc sau în oferta curenta al importatorului. Preturile afișate includ TVA (19 %), însa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factura va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări al magazinului nostru în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda ferma.

SC GLONOS MULTICOM face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însa uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

SC GLONOS MULTICOM SRL nu oferă nici o garanție în ceea ce privește, dar nu și limitat la funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentant obligația SC GLONOS MULTICOM SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterala a contractului conform legislației în vigoare (Art.1276 cf. Cod Civil), drept detaliat mai jos în acest document. Unele Imagini publicate pe site sunt pozate în studio și sunt conforme cu produsele care urmează sa fie livrate. Datorita numărului mare de produse, în anumite cazuri produsele prezentate și cele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Conținutul www.mobilastudio10.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producătorului. Din acest motiv, SC GLONOS MULTICOM SRL nu își asuma responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul www.mobilastudio10.ro, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci sau de către importatorii agreați de aceștia. SC GLONOS MULTICOM SRL și partenerii sai își rezerva dreptul sa modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabila.

3. GARANTIA PRODUSELOR

Garanția comerciala este de 3 luni de zile de la data achiziționării produselor cu obligativitatea de a păstra factura de achiziție, dovada plații, respectiv instrucțiunile de utilizare primite în momentul achiziției. Drepturile consumatorului sunt respectate în conformitate cu Legea nr. 449/2003, OG 21/1992 și cu Legea nr. 296/2004. Prin garanția acordata nu sunt afectate drepturile consumatorului prevazute de legislația în vigoare. Expedierea produselor la furnizor se va face pe cheltuiala cumpărătorului. Dacă SC GLONOS MULTICOM SRL nu poate înlocui produsul cu unul conform, va restitui contravaloarea produsului în cel mult 30 de zile de la data returnării.

Garanția nu se acorda produselor folosite inadecvat sau în alte scopuri, alterate sau curățate prin metode improprii sau cu substanțe neadecvate. Garanția nu acoperă uzura normala a produsului, tăieturi, incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor parți componente în urma expunerii la soare sau la o alta sursa puternica de căldură sau în urma contactului cu apa, vopsirea produsului de către client, deteriorări ale produsului în urma unor calamitați, ruperea sau zgârierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea în condiții de umiditate, curățarea cu substanțe neadecvate;

•      Spargerea, zgârierea și ciobirea produselor din sticla, materiale casante, oglinda, fete uși și etajere;

•      Folosirea produsului în regim industrial, în locuri publice sau în scopuri profesionale fără acordul scris al administratorului SC GLONOS MULTICOM SRL.

  •  Intervenția, repararea sau modificarea produsului (debitare, găurire, vopsire, lipirea altor repere, etc).

Pentru orice informații suplimentare nu ezita sa ne contactezi: Tel: 0758-105-878, Email:contact@mobilastudio10.ro.

Garantarea calității și conformității serviciilor oferite de www.mobilstudio10.ro prin SC GLONOS MULTICOM SRL, acordarea garanțiilor și returnarea produselor se realizează în conformitatea cu legislația specifica în domeniu, respectiv: OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, republicata cu modificările anterioare, OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicata (2), cu modificările și completările ulterioare, Legea 148/2000 privind publicitatea, cu modificările și completările ulterioare, Lege 365 /2002 privind comerțul electronic, republicata, HG 1308/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerțul electronic, Lege nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementarilor cu legislația europeana privind protecția consumatorilor, cu modificările ulterioare, Lege 193 din 06/11/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate intre comercianți și consumatori, republicata (r2), cu modificările ulterioare, Ordin nr. 72 din 11/03/2010 privind unele măsuri de informare a consumatorilor, Legea 455/2001 privind semnătura electronica, Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare, Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, Regulament 6/2006 emis de BNR, privind emiterea și utilizarea instrumentelor de plata electronica și relațiile dintre participanții la tranzacțiile cu aceste instrumente, asa cum se precizează pe site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor în România www.anpcnet.ro.

4. DREPTUL DE RETURNARE ALE PRODUSELOR CUMPĂRATE

Consumatorul are dreptul sa NOTIFICE în SCRIS comerciantului ca renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, conform OUG 34/2014 privire la regimul juridic al contractelor la distanta. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept începe sa curgă, pentru produse, de la data primirii lor de către consumator. I cazul exercitării dreptului de denunțare unilaterala a contractului de către consumator, comerciantul are obligația sa ramburseze sumele plătite de consumator fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator. Consumatorul poate sa-și prezinte reclamațiile în scris la sediul social: Str. 7 Iunie nr. 4, Salonta, Bihor, sau adresa de e-mail: contact@mobilastudio10.ro, ale comerciantului SC GLONOS MULTICOM SRL, orar: L – V: 08:00-17:00 și S: 08:00- 13:00.

Conform legislației în vigoare specificate, RETUR-ul unui produs se poate face numai după NOTIFICAREA în SCRIS a comerciantului, în AMBALAJUL ORIGINAL și fără sa fi fost FOLOSIT, însoțit de toate etichetele și documentele aferente primite în momentul livrării comenzii. Plata transportului de retur revine în exclusivitate clientului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc. Adresa de destinație pentru coletele retur este:Str. 7 Iunie nr. 4, Salonta, Bihor.

5. COMENTARIILE UTILIZATORILOR PE SITE-UL WWW.MOBILASTUDIO10.RO

Utilizatorii care accesează site-ul www.mobilastudio10 pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabila. Magazinul își rezerva dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura în vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masa sau orice alta forma de spam. SC GLONOS MULTICOM SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. I cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de campare/vânzare ale unor produse, se considera ca utilizatorul conferă societății SC GLONOS MULTICOM SRL și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și netransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

6. CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING, LINK-URILE CĂTRE ALTE SITE-URI, ERORI DE FUNCȚIONARE

Site-ul www.mobilastudio10.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. SC GLONOS MULTICOM SRL nu va putea fi făcuta responsabila pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. SC GLONOS MULTICOM SRL nu va putea fi făcuta răspunzătoare pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.mobilastudio10.ro. SC GLONOS MULTICOM SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.mobilastudio10.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor în cauza.

7. ABONAREA ȘI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonare și dezabonarea la newsletter-ul site-ului www.mobilastudio10.ro este gratuita și voluntara, și implica acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând va puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Dezabonarea de la newsletter-ul www.mobilastudio10.ro se efectuează în maxim 72 de ore conform legislației în vigoare. Mesajele trimise respecta legea Comerțului Electronic (Legea nr. 365/2002) în ceea ce privește comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislația romanească și internaționala. Utilizarea newsletter ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisa pe larg în secțiunea următoare. SC GLONOS MULTICOM SRL deține toate drepturile asupra conținutului newsletter ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanta cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului www.mobilastudio10.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului www.mobilastudio10.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. I acest context, SC GLONOS MULTICOM SRL nu poate fi făcuta răspunzătoare sub nici o forma de acțiunile abonaților sai. SC GLONOS MULTICOM SRL își rezerva dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Factura circula conform legii 571/2003 privind Codul Fiscal art. 155 aliniat 28. SC GLONOS MULTICOM SRL este operator de date personale înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 0005821. SC GLONOS MULTICOM SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către SC GLONOS MULTICOM SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către SC GLONOS MULTICOM SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisa în baza de date prin e-mail la adresa contact@mobilastudio10.ro, sau prin posta la adresa: Str. 7  Iunie nr. 4, Salonta, Bihor. SC GLONOS MULTICOM SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însa transmise autorităților în drept sa verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept sa efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.mobilastudio10.ro sunt transmise pe cale electronica, SC GLONOS MULTICOM SRL nu poate fi făcuta răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC GLONOS MULTICOM SRL va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infracțiune. Informațiile furnizate către SC GLONOS MULTICOM SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului, abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. SC GLONOS MULTICOM SRL nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu incurajarea spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții sai fără acordul explicit al acestora. SC GLONOS MULTICOM SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere SC GLONOS MULTICOM SRL sa va confirme prelucrarea sau nu ale datelor Dumneavoastră personale, în mod gratuit;
  • dreptul de a cere SC GLONOS MULTICOM SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sa șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate ale căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere SC GLONOS MULTICOM SRL sa înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisa în baza de date prin e-mail la adresa contact@mobilastudio10.ro sau prin posta, la adresa Str. 7 Iunie nr. 4, Salonta, Bihor. www.mobilastudio10.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla sub controlul nostru.

SC GLONOS MULTICOM SRL nu poate fi făcuta responsabila pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. SC GLONOS MULTICOM SRL nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.mobilastudio10.ro în scopul precizat în prezentul document. Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor www.mobilastudio10.ro, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrata într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibila identificarea de către SC GLONOS MULTICOM SRL ale persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.mobilastudio10.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.mobilastudio10.ro și va pune în mișcare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care au inițiat aceasta acțiune.

9. DISCLAIMER

Conținutul materialelor oferite în acest site este strict informativ. Informațiile oferite în acest site nu țin loc de recomandare medicala. Rezolvarea concreta ale problemelor dvs. necesita ajutorul unor cadre competente specializate dintr-o instituție autorizata. Administratorul site-ului,SC GLONOS MULTICOM SRL, nu își asuma nicio responsabilitate și nu va garantează acuratețea informațiilor oferite.

10. DECLARATIE DE CONFORMITATE

SC GLONOS MULTICOM SRL, în conformitate cu art. 5 din H.G. nr 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viata, sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului, declara pe propria răspundere ca asigura și garantează faptul ca produsele și/sau serviciile prezentate pe acest site spre cumpărare, nu pun în pericol viata, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu standardele naționale și internaționale în domeniu.

11. DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele și serviciile prezentate pe www.mobilastudio10.ro și care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizări în scris a problemelor, de către utilizator.

In cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului www.mobilastudio10.ro, clientul își asuma în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții ale site-ului.

0